Ето\'о е вече интерист, представят го днес

08:32
Ето\'о е вече интерист, представят го днес
Самуел Ето\'о премина успешно медицинските прегледи в Интер и вече е играч на италианския шампион.

Камерунският нападател подписа 5-годишен договор с "нерадзурите". Трансферът на голмайстора е част от сделката между Барселона и Интер за преминаването на Златан Ибрахимович при "каталунците".

Очаква се Ето\'о да бъде представен днес в 15:30 на официална пресконференция.

"Знам, че Интер иска да спечели Шампионската лига, но не е нужно да се мисли единствено за този турнир. Забравим ли за останалите фронтове, на които ни предстои да се борим ще загубим", каза Ето\'о.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
28.07.2009 14:21

И аз благодаря на Ето'О, че беше част от този велик тиим на Барса и успя да отбележи в 2 финала, в които моя отбор излезна победител *smile* Никога няма да забравим какво е дал на Ето'о, и се надявам, че някой ден, когато има мач Интер - Барса, Ето'о да бъде топло посрещнат от своя бивш тиим, защото го заслужава. Дано Ибра оправдае очакванията, защото мисля, че отбора имаше нужда от промяна, макари че вървеше толкова добре, но все пак ..

barcalevski
28.07.2009 11:35

Благодарим ти Ето'о за всичко което направи за нас.За вси4ки голове които вкара.За вси4ки сълзи по на6ите лица когато вкара головете на 2та финала и за цялата радост която ни донесе с играта си.Ти влезна в нашата история и за винаги ще бъдеш в нашите сърца.Вси4ко хубаво и дано радваш феновете на Интер както радваше нас *stop*